Playback show

03.03.2015 22:40

Dňa 24. februára 2015 sa v "našich" priestoroch konala miniplayback show. Veríme, že fotografie potešia nie len účinkujúcich. 

Aké je to byť hviezdou si mali možnosť vyskúšať všetky deti, ktoré prišli v utorok 24. februára na Playback show organizovanú Centrom voľného času v Kútoch. Tentokrát nepotrebovali super hlas, ani dokonale poznať text piesne. Stačila odvaha a chuť vziať mikrofón do ruky, postaviť sa pred publikum a tváriť sa, že ten dokonalý hlas v reproduktoroch vychádza práve z nich. A tak sa priestory centra voľného času v prístavbe kultúrneho domu premenili na pódium s vychádzajúcimi alebo dobre etablovanými hviezdami.

Deti privítala riaditeľka CVČ Evka Turkovičová, predstavila členov poroty – Ľudku Húšťavovú a Vilmu Ralbovskú, zvukára Adama Mikuša a mladého fotografa Vilka Krátkeho. Show otvorila dobre známa pieseň “Mandolína”, ktorou deti z Babinca roztancovali celé publikum. Nasledovali individuálne vystúpenia týchto mladých umelcov – Samko Antálek, Lara Valachovičová, Ivana a Soňa Húšťavové, Andrea Krátka, Ondrej Polák, Diana Sekerová, Peter Krátky, Kristína Pučeková, Tomáš Puček a Lívia Valachovičová. Zlatým klincom na záver bola pieseň “Som čarovný” v podaní Adama Mikuša a “jeho družiny”.

Show bola veľmi spontánna a bolo vidieť, že si to deti naozaj užívajú. Vybrať najlepšieho je v takýchto súťažiach veľmi náročné, a tak sa organizátori rozhodli udeliť “cenu publika”. Deti svojim potleskom samé rozhodli, kto sa im páčil najviac, kto ich najviac zabavil. Najväčší potlesk zožal Peťko Krátky, ktorý svojím originálnym prevedením vianočnej piesne “Rolničky” vyčaril úsmev na mnohých tvárach a zrejme aj pripomenul najkrajší čas Vianoc.

Veríme, že sa deti výborne zabavili a porozprávajú aj svojim kamarátom, že byť nachvíľu superstar je fakt zábavné. Ďakujeme všetkým, ktorí pomohli s organizáciou tohto netradičného popoludnia a tešíme sa na vašu účasť aj nabudúce.

Daša Krátka
Foto: Viliam Krátky

https://plus.google.com/u/0/photos/110105541557443745207/albums/6121754394231579713

—————

Späť


Kontakt

CVČ KAMaRÁD

Brnenská 430
Kúty 908 01
nájdete nás na adrese: Radlinského námestie 981, Kúty